Livet är inte tiden som passerat utan tiderna vi minns<3


All of these lines across my face, will tell you the story of my life..

Hata är ett starkt ord får man ofta höra..Jag håller med.

Man hatar inte någon som man tycker är irriterande. Även fast man ofta hör folk säga att dom hatar den och den, de gör ni inte tro mej ni enbart ogillar dom. Det kommer ni inse den dagen ni träffar någon ni verkligen hatar.

Jag visste heller inte vad riktigt hat var fören jag mötte dig.

Det räcker med att höra dig prata för att jag ska vilja gå fram och knäcka näsan på dig...Det räcker med att se dig för att jag för att jag en gång för alla skulle vela radera det äckliga leendet på dom fula läpparna... Det räcker att du öppnar käften åt mig för att de ska svarta för ögonen och jag vill inget annat än döda dig... Den högsta önskan jag har idag, är att en gång för alla kunna se till att du aldrig mer kommer kunna öppna din äckliga käft igen. Om nu inte någon uppfinner en tidsmaskin så jag kan åka tillbaka i tiden och se till att du aldrig blir född för isåfall är det min högsta önskan.

Som jag sa innan finns det bara en människa jag verkligen hatar och det står jag för... Jag skulle inte ens röra i den människan med tång om det inte var för avsikt att döda..

Så om de är någon som läser detta säg inte att ni hatar någon, om ni inte verkligen gör det. För det är ett starkt ord de är de.


RSS 2.0